Kvinnoliv » Sömnproblem

Sömnproblem

Sömnproblem
Vissa kvinnor får inte bara svårt att somna utan väcks även upprepade gånger av värmevallningar och svettningar i övergångsåldern. Ibland är svettningarna så påtagande att lakanen måste bytas flertalet gånger. Somliga kvinnors sömnvanor slås helt i bitar, dels för att de har svårt att somna, men även för att de under natten väcks av vallningar och svettningar. Svettningarna kan under natten vara så kraftiga att lakanen måste bytas flera gånger.

VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 4.4/10 (34 votes cast)
Sömnproblem, 4.4 out of 10 based on 34 ratings

7 Comments »

 • 屋頂綠化 says:

  Spot on with this write-up, I absolutely believe this website needs far more attention. I’ll probably be returning to read through more, thanks for the
  information!

  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 • ” Vegetarians should eat at least 6 servings per day of vegetables and fruits. To make your experience more worthwhile and fun filled. Soup – Strict vegetarians know that no matter where you are there is a good chance that the soup has meat stock of some sort.

  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 • Seafood and sea kelp is a good source of iodine which is a very essential requirement for O type
  people as these people tend to suffer from a sluggish metabolism and
  low thyroid. They provide Indian, Chinese, vegetarian food and
  non vegetarian meals in ‘family packs’ for family orders, ‘party packs’
  for parties and ‘corporate packs’ for corporate
  orders. The birds can be found in mixed forest and woodlands–particularly around forest edges–and in a deciduous or coniferous forest.

  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 • Ethan says:

  Attractive component to content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get in fact loved account your blog posts.
  Anyway I will be subscribing in your feeds or even I success you
  get right of entry to consistently quickly.

  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 • sandra says:

  jag ska snart fylla 50 men kom in i klimakteriet redan för 5 år sen det är ganska jobbigt när man mitt i vinter känner att man svettar ihjäl sej ville bara ut i linne och short för inte tala om på nätterna hade fläkten på min man höll på att frysa ihjäl sej men han klagade inte ta på sej mer täcke och lätt mej vara ifred jag vill inte ha honom nära mej jag hoppas att det över snart annars vet ej vad man gör

  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 • Gabrielle says:

  Vicky! Det började för mig också i 30-årsåldern någon gång. Sedan hände inte så mycket, men runt 34 började det bli svårare att hålla vikten, även om det inte var ett problem. Nu är jag 50 och svettningen på natten håller ännu på… Har aldrig behövt byta lakan o har ännu ej svettningar dagtid.
  Jag har nu googlat runt o funderar på att börja med progesteron-kräm, som är baserat på naturligt progesteron och som man smörjer t.ex. på armens insida. Har läst på flera ställen om kvinnor som blivit hjälpta av det.
  Testar just nu “vanligt” progesteron, kemiskt eller syntetiskt, vilket det nu är, och jag tror att det kan vara bra att “balansera sig” med.
  Du kan ju kolla upp det…

  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 • Vicky says:

  Det förklarar varför jag svettas ihjäl på nätterna den sista tiden. Jag trodde att det var något fel med mig men det kan vara klimakteriet. Känns jättebra ändå!! Vad konstigt!! Och jag är bara 37 år gammal!

  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar nedan

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.