Änglar

Ängel 2012

Årets ängel gjordes förra söndagen. I den gnistrande snön som fallit så lätt och fint dagarna innan. Ljuvliga soliga vintersöndag! Idag var det en till av samma sort, fast lite mildare. Det kändes att våren är lite, lite närmare.

Har du tänkt på att änglar finns? De visar sig kanske inte alltid som man tänkt sig dem, men de finns absolut. När jag var som mest nere i min livskris uppenbarade sig flera änglar som lyfte mig upp ur djupa mörka hål.

Jag undrar också allt oftare om jag inte är gift med en ängel. Min älskade man är fantastisk. Han har ett oerhört stort hjärta och han stöttar mig och sina andra nära och kära i alla lägen. Han tar mig på allvar men tillåter sig inte att bli sårad eller kränkt när jag ibland kastar ur mig dumheter. Tack och lov har jag med hjälp av mitt personliga utvecklingsarbete (mycket mental träning och mindfulness) lärt mig att inte alltid agera på vissa impulser och kan numera avstå de riktigt dumma dumheterna.

Ibland tittar jag på min älskade man och undrar vem han är, egentligen. Han verkar veta i förväg vad jag behöver av honom. Han tror på mig och älskar mig hur jag än bär mig åt och hur jag än ser ut. Då tänker jag att han är min ängel, utsänd för att vara med mig och ge mig glädje och kärlek i livet. Som jag också ger honom.

Idag firar vi halvårs bröllopsdag. I april har vi känt varandra i tio år.

Idag vill jag hylla min man, änglarna och kärleken! På tisdag är det alla hjärtans dag. Vem ska du hylla då? Har du ingen annan ängel i din närhet kan du ju alltid hylla dig själv. Du är också en ängel.

Änglamjuka kramar
Anneli
www.agodman.se
www.damernascoachingbyra.se

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.