Energitjuven

Senaste veckan har jag varit tom på energi. Jag har varit en levande Zombie. Visst att jag är van att kunna vara trött på dagarna, men dagarna som har varit har jag inte varit vanligt trött på. Inte huvud eller kropp har fungerat. Jag har verkligen gjort allt som jag brukar göra för att ta hand om mig själv och för att samla energi. Jag har lagt mig tidigt på kvällarna för få mina timmars sömn, jag har tagit det lugnt efter jobbet och antingen läst eller tagit mig ett bad, helt enkelt bara tagit det lugnt och låtit mig vara mig själv. Jag har gått mina promenader varje dag, nu efter vi flyttat så är det en promenad på ca 15-20 minuter till jobbet. Så jag går varje dag fram och tillbaka, plus ofta en extra promenad på kvällen för lindra värken lite. Men inget av detta har gett mig någon energi som det brukar. Och jag vet inte alls vem eller vad som är energitjuven.

Inatt sov jag lite mer än 12 timmar, men jag är inte pigg eller utvilad för det. Har 2 lediga dagar nu från jobbet sen jobbar jag helgen, så jag ska ta dem här 2 dagarna och verkligen försöka återfå lite energi, vila och åter vila.

Jag har äntligen fått en tid i Uppsala på endometrioscentrum, ska dit den 21 Febrauri. Fick en telefontid med överläkaren för några dagar sen, och då jag berättat om dem problem som jag fortfarande har och då även denna energilöshet så sa han att något inte stämmer. För jag ska inte ha blödningar, inte dessa klimakterie besvär fortfarande osv. Men jag har tydligen inte svarat på behandlingen så som han hoppats på. Så får se vad dem ska göra nu, han visste inte riktigt själv vilken väg dem ska prova, men det lutar åt titthåls operation, för se vad det är som är knasigt.

Nu ska jag gå ut på balkongen i solen som värmer med en bok och en varm kopp te med en filt runt omrking mig. Och försöka samla upp lite energi, så jag kan återgå till mig själv igen. För nu går allt på automatik, både tankar och handlar känns det som.

Känns som om jag bara skrivit negativa saker sista inläggen, men det ska det bli ändring på till nästa inlägg. Ska se till att bli pigg och glad igen nu. Eller ja humöret har börjat återgått till det normala faktiskt, och jag känner mig mesta dels på bra humör. Nu är det bara denna energi som saknas, men solen och vila ska nog hjälpa till lite på traven.

Kramar

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.