Ett LIV före döden

Sitter på min balkong, havet glittrar, vinden är ljum, midsommar i full blom. Begrundar mina upplevelser under den gångna veckan då jag gav mig förmånen att delta i retreat/trianing med Jon Kabat Zinn och Saki Santorelli. En vecka som tillförde fördjupad insikt kring mig själv och kring mycket i livet. En frågeställning som kom till mig och blev central för mig är: Vill vi ha ett LIV före döden? Den frågan kan också vara svaret på varför mindfulness – eller medveten närvaro – kan tillföra så mycket av vikt i vårt moderna samhälle.

Vill DU ha ett liv före döden? Livet är här – NU. Stanna upp, se det, känn det. Med allt vad det innebär. Vill du ha hjälp kan jag varmt rekommendera Jon´s skivor med guidade mindfulnessövningar. Du hittar dem här: http://www.mindfulnesscds.com/ De är intalade på underbar engelska.

Vill du ha coachande stöd och guidning att införa ett mer närvarande och ansvarstagande förhållningssätt i ditt liv är du välkommen att kontakta mig här eller genom min hemsida www.damernascoachingbyra.se Det kommer inte att ta bort stress ur ditt liv. Men det kommer att lära dig att förhålla dig till din stress på ett annorlunda sätt. Det är aldrig för sent att börja delta i DITT liv! Kanske kan du börja just NU och ge dig en skön stund – just nu…/Mina varmaste hälsningar, Anneli

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.