Nutri5

Jag får ingen bra livskvalitet
Hej Lars

Jag har försökt att sluta med östrogenet flera gånger, men har gett upp efter 3 månader. Jag har prövat det i 2 omgångar under 1 år med olika östrogen från växtriket som en homeopat gett mig istället. Men jag får ingen bra livskvalitet, vaknar varje timma på natten och svettas som en galning och på dagen svettas jag var tionde minut plus att jag känner mig deppig och nedstämd. Jag orkar inte leva så.

Jag har också prövat att minskat östrogendosen till hälften men då kommer också besvären. Tror du att Nutri5 kan vara något för mig med dessa stora besvär eller är det bara för kvinnor med lindriga besvär?

Hälsningar,
Kvinna 60 år

– Dr. Lars Høie svarar:
Tack för din fråga.

Jag vill absolut rekommendera dig till att pröva Nutri5 som ett naturlig alternativ till östrogentabletter. I vår forskning har 90% av kvinnor med mycket stora klimakteriesymptom fått väsentligt reducerade eller helt blivit av med sina klimakterieproblem med Nutri 5.

När man som du har mycket dags- och nattsvettingar, sömnproblem, och därvid blir deprimerad och har nedsatt livskvalitet, rekommenderar vi att du tar Nutri 5 två gånger dagligen de första 2-3 månaderna. I och med att det rekommenderas att sluta med östrogentabletter innan Ni börjar med Nutri 5, kan klimakteriesymptomen helt eller delvis komma tilbaka. Effekten av Nutri 5 kommer gradvis under de första månaderna, och i genomsnitt blir symptomen halverade efter 4 veckors bruk, och med 1/3 av symptomen i mycket mildare grad efter 3 månaders behandling.

Som med annan behandling återkommar symptomen om man slutar att använda Nutri5, därför är rekommendationen att ta det varje dag som ett naturlig kosttillskott ”för livet”. Nutri 5 innehåller så mycket näringsämnen i form av sojaprotein, sojafospholipider, sojafiber, karbohydrater och soyakim att man kan ta produkten som frokost eller lunch. Därvid uppnår man också de många förebyggande hälsoegenskaperna från de naturliga sojabeståndsdelarna i Nutri 5.

Lycka till

Med vänliga hälsningar,
Dr. Lars Høie”


Är Nutri5 förebyggande?

Nutri5 låter mycket intressant och jag undrar, om man också kan börja med det innan man har kommit riktigt i klimateriet, dvs förebyggande.

Tack för ditt svar

Mvh
Ina

– Dr. Lars Høie svarar:
Hej Ina,

Beträffande din fråga är svaret att Nutri5 kan användas innan man kommer i klimakteriet, dvs. förebyggande. Vid förebyggande användning reducerar man eller undviker helt och hållet potentiella klimakteriesymptom, samtidigt som det är andra viktiga förebyggande egenskaper när det gäller hjärt- och kärlsjukjdomar etc.

Med vänliga hälsningar,
Dr. Lars Høie

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.