Får snart livet tillbaka

Fick samtal ifrån privatläkaren jag träffade förra veckan för 2 dagar sedan. Mina provsvar hade kommit på dem prover de tagit. Och om läkaren ringer för meddela provsvar brukar det var något som är galet i proverna vilket det också var denna gång. Mitt värde på min sköldkörtel var katastrof dåliga. Jag ska ligga på 2 men låg då på 28!!

Har problem med sköldkörteln sen tidigare. Då jag fick diagnos med struma när jag var 12 år. Men sen har mina prover visat jätte bra dem senaste tio åren så hade själv inte en tanke att det kunde vara därför jag mått så dåligt och varit så sjuk. Då alla läkare jag har vet om att jag haft problem tidigare med sköldkörtel och har medicin emot det, men ändå inte misstänkt något är det inte så konstigt att inte heller jag anade något.

Fick igår ytterligare provsvar. De kollade mitt immunförsvar emot vissa sjukdomar, bland annat röda hund. Och tydligen har jag noll immunförsvar emot det trots att jag vaccinera mig då jag var 14 år. Så måste nu vaccinera mig emot det igen för inte riskerj få det om jag skulle bli gravid i framtiden då det kan skada svåra fosterskador. Så undra om alla prover kommit nu, eller om jag ska vänta fler provsvar..

Först kändes det underbart att de hittat orsaken till att jag är så sjuk men då jag nu smält det så känner jag mig så frustrerad och besviken på vården åter igen. Att de tagit över ett år av mitt liv igen. Nu är det bara att vänta på att en läkartid ska ligga i brevlådan och att de ska ge mig rätt styrka på levaxin, så kommer jag få livet tillbaka igen. Förstår ju nu varför jag är deprimerad trots antidepressiva tabletter, går upp i vikt trots att jag spyr och knappt äter, tappar hår, är groteskt trött osv. Allt detta är ju symtom av struman. Så fått bekräftat igen att det är fel i kroppen och inte på mitt psyke.

Nu ska jag ladda för nervöst besök på gyn imorgon kl 9. De ska leta efter min försvunna spiral. Blev akuten besök i Falun i lördags där de ville lägga in mig och ev operera bort spiralen då den inte finns där den ska men finns dock en skugga i buken som den läkaren misstänkte var spiralen.. Är livrädd för morgon dagen, Sundsvalls sjukhus har mycket att bevisa imorgon..

Godnatt till er alla

Kram & kärlek

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.