Jag ber dig om hjälp

God fortsättning kära läsare! Jag hoppas att du kommer att göra många bra val detta år.

Själv startar jag året med något som normalt inte ligger riktigt i min trygghetszon. Jag ber om hjälp!

Det känns lite läskigt, det medger jag. Jag är van att klara det mesta själv. Men, man lär mycket av att coacha och vägleda andra. Något många behövt stärka hos sig själva, både när det gäller stress, karriär, ledarskap och nytt jobb är att be om hjälp. Och jag har känt att det varit ett budskap också till mig själv, när jag pratat med andra om det.

Så nu ber jag dig om hjälp!

Jag ber dig om hjälp att sprida information om mig och min verksamhet, särskilt då, i detta sammanhang, Damernas Coachingbyrå.

Under de senaste åren har jag lagt mycket av min tid på att agera jobbcoach på uppdrag åt AF. Det har varit oerhört intressant och givande. Jag är så tacksam för alla fantastiska människor jag träffat, alla intressanta möten vi haft och att öpver att jag har kunnat verka inom ett område där det kännts mycket värdefullt att stötta, guida och vägleda. Jag har fått mycket positiv respons och är stolt och glad över mitt bidrag.

Nu är det avtalet slut och AF har gått ut med en ny upphandling. Jag har aktivt beslutat att inte delta just nu. Tyvärr har förutsättningarna ändrats radikalt när det gäller upplägget för coachingen att jag känner att det inte stämmer med hur jag fungerar bäst som coach. Jag syftar då framför allt till de täta och korta mötena (en halvtimme varje vecka) som man sätter som villkor i den aktuella upphandlingen. Jag har upptäckt att jag jobbar bättre under längre möten, ofta med lite mer tid emellan.

Så nu behöver jag din hjälp att fylla på med coaching utanför AF´s regi. Min specialitet är att hjälpa människor att fungera bra under press och att finna en balans mellan förmåga att prestera på topp (vilket de flesta vill) och må gott (vilket de flesta också vill…). En balans som är bra att ha oavsett om man söker jobb eller har ett jobb man vill utföra så bra som möjligt. Det kan vara som chef, medarbetare, egenföretagare eller varför inte mamma. Det är också ett sorts jobb vi vill utföra bra.

Har du någon vännina som känner stor press och stress och kanske är orolig för att inte räcka till? Och som kanske inte mår så bra i sin strävan att just räcka till? Kanske är hon egenföretagare eller chef. Kanske är hon mamma, syster, partner, dotter…?

Skicka min länk www.damernascoachingbyra.se till henne! Jag erbjuder nya kunder i Damernas Coachingbyrå 15 timmar med återhämtning, coaching, mindfulness, retreat och samtal för 9.000 kr. Inkl moms. Varje tillfälle är 2-3 timmar och hur långt det ska vara mellan mötena bestämmer vi tillsammans.

Jag erbjuder dig som hjälper mig att finna nya kunder min bok ”Flytkraft och ro i livet”. Mejla mig och berätta vem du tipsat. När hon eller han (herrar är också välkomna till Damernas Coachingbyrå) blir kund skickar jag boken.

Be gärna dina vänner titta på www.agodman.se också, där kan man se hela mitt utbud med neuroledarskap, föreläsningar, kurser, mindfulnessklubben osv…

Tack för hjälpen!
/Anneli

www.damernascoachingbyra.se
www.agodman.se


Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.