Kvinnoliv lanserar forum för kvinnor


Som kvinnor i medelåldern ställs vi inför olika sorters problem, frågeställningar och funderingar som berör vår kropp och hälsa. Man befinner sig i ett skede där mycket förändras. Dock finns det ämnen som inte alltid är lätta att tala öppet om. Det kan exempelvis röra sig om kvinnlig hälsa, samlivet, karriären eller något helt annat.

Därför lanserar vi på Kvinnoliv vårt nya Kvinnoforum! En positiv mötesplats där kvinnor möter andra kvinnor för att anonymt diskutera de möjligheter och utmaningar som en ny livsfas innebär. Alla som skriver ett inlägg under vår lanseringsmånad är dessutom automatiskt med i utlottningen av en weekend för två på Åre Continental Inn samt andra fina priser! Titta in på Kvinnoforumet.

För vissa kan det kännas ovant att skriva ett inlägg och dela med sig av sina privata tankar och funderingar på nätet. Alla dina frågor är dock helt anonyma och kan inte på något vis spåras till dig. Se därför forumet som en möjlighet att ställa de frågor du har och en chans att få andras tips och råd.

Samtidigt hjälper du även andra kvinnor genom att delge dem dina erfarenheter. Det är superenkelt att skriva ett inlägg! Gå direkt till Kvinnoforumet och skriv ditt första inlägg.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.