Många nya och stora förändringar

Har lyst med min stora frånvaro en tid nu, pga många anledningar. Men nu är jag tillbaka på banan igen, eller ja iaf här. 🙂 Hänt många saker och nya förändringar sen sist. Största av dem är att jag nu flyttat ca 40 mil från sthlm, nämligen till Sundsvall. Och kan inte trivas bättre. Kom upp den 1 April med flyttlasset. Började att jobba på nytt jobb bara 2 dagar efter flytten upp. Fått jobb om vikarie inom äldreomsorgen. Bara några veckor efter flytten upp blev vi hundägare till den sötaste hunden av alla, som vi döpt till Chili. En liten kille på 5 månader, var 4 då vi fick honom. Det är dem stora förändringarna som skett. Har även börjat att plugga en kurs på distans, geriatrik heter kursen. Har nu pluggat i 4 veckor och är nu inne på 5e och sista veckan, vilket känns skönt. Har varit svårt att kombinera heltid med skola, jobb och en liten ny familjemedlem, och sen värk och klimakterie problemen på det.

Tänkte bara berätta i korthet vad som skett och sen ta ett ordentligt inlägg och berätta om allt nytt var för sig 🙂 Har även införskaffat mig en tens maskin som ska lindra värken, vilket jag ska ge utvärdering på här sen.  Men nu vet ni jag lever iaf. Imorgon kommer ett mer ordentligt inlägg. Nu ska jag ta min onda magen och mysa ner mig i sängen med maken och hunden och hoppas på att det blir en natt med sömn, vari dåligt med såna nätter sista tiden.

Kärlek/ Jessica

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.