Missa inte seminariet ”Nycklar till din succé 2012”

Kvälls-seminarium i Stockholm tisdag 2 November 2011 kl 18.30 – 21.30, med Marlene Gustawson Kvinnolivs kost- och hälsoexpert samt författare till ”Livet är en fest”, och Oddmund Berger, författare till ”Your Life’s Echo”.

Välkommen till en kväll tillsammans  med trevliga människor på anrika Hotel Kung Carl i Stockolm!

Ta med din livspartner eller vän/vänninna och lyssna till två föreläsares spännande budskap. Du kommer att få en massa goda råd om hur du kan göra 2012 till ditt bästa år någonsin och förbättra dina resultat på alla områden i ditt liv.

Framgång i livet är baserat på universella lagar och är därför tillgängligt för alla. För ungefär 50 år sedan sa Earl Nightingale ”Strange and marvelous things will happen with constant regularity as you alter your life and begin living in harmony with the laws of the Universe”.

På många vis är livet som ett pussel. För att kunna pussla ihop bitarna till en bild behöver vi en guide, en målbild. Om du inte har bilden är det svårt att få ihop pusslet. Det är samma med framgång. Om vi ska få det vi önskar av livet, måste vi ha en bild – ett mål – att arbeta mot.

Vad vi sätter in på våra livskonton, har en tendens att visa sig i de resultat vi får ut av våra liv; dvs det engagemang vi lägger ned på våra relationer, för att upprätthålla ett hälsosamt lyckligt liv eller att vara förälder har en tendens att visa sig som resultat i vårt liv.

En av våra framgångsnycklar är kommunikation med våra medmänniskor oavsett ålder, kön eller vilket förhållande du har till personen. En annan  framgångsnyckel är din hälsa och inställning till livet. Den insats och det engagemang vi lägger in i att leva ett bra liv, har en tendens att komma tillbaka. Nästan som ett eko – ditt livs eko.

Marlene och Oddmund kommer ge dig en kvällsupplevelse som ger din kropp lust och energi.  Inspiration som ger kraft till att skapa ett eko som kommer ge dig ökad lycka, hälsa och välstånd.

Njut av en kväll med din partner, vän, eller bara kom och lära känna lite nya människor.

Vi kan lova dig intressant kväll!

Tid: Tisdag 2 November kl 18.30 – 21.30. Seminarium i skön atmosfär.
Plats:
Hotel Kung Carl, Birger Jarlsgatan 21, tfn 08-463 50 00 Stockholm.
Pris
: Per person 495,00 kr
Ingår:
Oddmunds 240 sidor “Your Life´s Echo”  350kr. Marlenes bok.”Livet är en fest” 199 kr om du betalar innan den 11 oktober
Anmälan:
Betalning till Optimal Hälsa – Marlene senast 15 oktober 2011 BG :5591-3339
Kontakt:
Marlene Gustawson, Tel: 070-945435. E-mail: marlene@optimal-halsa.se

Oddmund Berger: Entrepenör, mentor, konsult och författare till ”Your Life’s Echo”
Oddmund har jobbat 5 år i koncernledningen i resebyråföretaget Bennett BTI Nordic samt 7år i IBM Corporation med försäljning och management consulting. Han startade egen verksamhet 1999 och byggde snabbt en multimångmiljoner Euros distributionsnätverk i hälsa-och välmående branchen i over 16 länder. I dag ar Oddmund ett levande bevis på att man kan åstadkomma positiva förändringar i livet på ganska på kort tid om man använder den information som du får  höra mer om i detta seminarium.

Marlene Gustawson hälsoinspiratör och författare till ”Livet är en fest”
Marlene har jobbat i många år som konsult och utbildare inom detalj och dagligvaruhandel. Hon har haft förmånen att jobba med många olika företag som ex. kan nämnas Axfood, Statoil, Preem, KF, Interflora, Arken ZOO, VIVO, OK/Q8. Idag jobbar Marlene som fyto(ört) och näringsterapeut, kostrådgivare, föreläsare och är i full gång med att skriva fler böcker.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.