Morgonrocksdag och båtupptag

Lördagen lät vi bli en Juldag, eller morgonrocksdag som många kallar det. Med sen frukost, lätt lunch, inga promenader eller träning – bara inne i den goa husvärmen. Morgonrock på, hela dagen. Läste, mediterade, såg på TV, drack champagne på eftermiddagen, åt gott. Delade dagen och kvällen med min älskade man och vi njöt i stora drag, båda två.
Idag, söndag. Solen sken. En bra dag att ta upp ro-båten. Den ska rustas för nya coachingturer framåt våren. En åra har försvunnit i någon av förvinterns stormar och båten har gnuggat sig mot bryggan och fått lite skav. Den var väl kall och ensam… 🙂 Nu ligger den tryggt på stranden så isen kan få lägga sig i lugn och ro. Det var lite jobbigt att ta upp den från sitt hål i isen för några år sedan. Skönt att vi varit lite mer förutseende i år.
Idag blev det premiär för en helt ny erfarenhet. Vi var och tittade på lägenhet med sonen och hans flickvän. Så roligt! Det är häftigt när ungdomarna börjar se sig om efter eget tycker jag. Härligt att de vill leva sina egna liv. Och jättekul att kunna dela upplevelsen i glad gemenskap. Hoppas de hittar sitt snart. Minns hur kul det var att skaffa, flytta till och inreda första egna boendet.
Hoppas du gett dig en skön helg också!
/Anneli

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.