Semestern börjar idag – även för dig!

Semester i sikte? Som en hägring med mycket längtan och väntan inför… Hur ska du orka ända dit? Ska du kämpa på, bita ihop och jobba på som en tok för att hinna med allt? Och vara helt slut när semestern kommer, kanske bli sjuk? Kanske har du upplevt det förr – det är ganska vanligt, tyvärr. En annan vanlig variant är att semestern, denna heliga tid (som vi glömmer att göra helig), blir tummelplats för så mycket att man är helt slut när det är dags att börja jobba igen – känner sig som man behöver semester! Jag pratar utifrån egen och  många andras erfarenhet.

Vill du välja att prova en ny variant i år? Börja semestern idag! Fråga dig vad det är du längtar efter. Ge dig sedan 5-10 minuter av just det du längtar efter just idag, och imorgon, och nästa dag – ända fram till den STORA semestern.  Och kom för all del ihåg att fortsätta att ta semester då!

Själv tar jag snart en stunds semester ute och vänder ansiktet mot himmelen. Lutar mig tillbaka, känner värmen från solen, hör fåglarnas ivriga lovsång, känner försommarens underbart blommiga dofter, känner min andning och bara ÄR en stund. DET är semester för mig. Vad är det för dig? Hör gärna av dig och berätta! /Anneli

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.