Sommaren är här!

Har varit i Skåne och hunnit med massor! Jag har en del av mitt hjärta där, det är mitt ursprung. Åker hem till Skåne och hem till Stockholm, inte så dumt!

Vi har hunnit med besök hos min dotter som pluggar i Skåne, pojkvännens studentfirande, agerat festchaufförer åt ungdomar, gjort utflykt med mamma som börjar bli lite skröplig, träffat lillasyster med familj ett par gånger, doppat fötterna i havet, ätit lunch i Kivik (Buhres fiks är ljuvlig), promenerat och betat hästen, lastat hästen för färd till Stockholm, dotterns skolavslutning, tre olika boenden, många mil i bil och mottagande av häst på Rindö. Nu betar vår fina Ponyta lugnt i hagen här.

Dagarna har varit fulla av aktiviteter och härliga möten. Det är fantastiskt att få uppleva. Så levande. Och ibland lite tröttande. Märker att jag är så van vid lugnet på kära ö i Stockholmshemma.

Men mitt i allt finner jag lugnet från tid till annan. Tar en stund i bilen, blundar, fokuserar, stillar mig. Eller går ut en stund på morgonen och njuter till fågelkonserten som tusentals fåglar erbjuder. Eller bara sitter i bilen och tittar ut på det gröna sommarlandskapet som far förbi. Eller lyssnar när hästen mumsar gräs med god aptit. Och lyssnar på dottern som behöver prata av sig…

Det är härligt att få vara mamma! Terminen har varit lång. Nu är det sommarlov på Rindö.

Känner du värmen som kommer smygande? Och myggen som surrar? Det är sommar i Sverige! 🙂

Med sol och kärlek
Anneli
www.agodman.se
www.damernascoachingbyra.se


Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.