Smärtan är tillbaka som aldrig förr

Skulle aldrig skrivit igår att jag var relativt smärtfri, för natten och dagen idag har varit mer hemsk än på väldigt länge. Har sådan smärta att jag legat och ligger trippelvikt av värk. Känns som om någon har satt en kniv i mina båda äggstockar och sen vrider runt kniven om och om igen. trots morfin plåster och tramadol som är stark värktablett så har jag extrem smärta. Denna helg var ju min jobb helg, igår klarade jag av att jobba utan större problem men idag blev jag tvungen att ringa och sjukanmäla mig och ångesten gör att tårarna rinner lika mycket av smärta som dåligt samvete. Vet inte varför mitt samvete är som det är, jag kan ju inte göra så mycket då jag inte kommer ur sängen, samtidigt som jag vet vilket kaos det blir på jobbet då jag ej kommer. Och vilket prat det blir. Men inte valt denna sjukdom eller smärta själv så försöker intala mig att jag kan inte göra annat än att acceptera läget och hoppas på en bättre dag imorgon och att jag klarar av att jobba kvällen jag har imorgon på jobbet. Tog 17 timmars sängliggande i sängen innan jag kunde ta mig upp och förflytta mig till soffan där jag nu ligger. Ska värma vetekudden och ta ny värktablett och hoppas på mirakel.

Hoppas alla mår bra i det härliga och fina vårvädret som är. Önskar jag hade bra dag och kunde njuta av det, men kommer fler dagar som förhoppningsvis är bättre.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.