Svalkande sovkläder

Senaste månaden har nätterna varit ganska okej ifrån svallningar, men senaste nätterna är problemen tillbaka igen och jag vaknar genom blöt x antal gånger varje natt som varit nu. Fick tips av en vän till min mamma som hade sett att det fanns speciella sovkläder för oss i klimakteriet som hade dessa problem på nätterna med svallningar. Det finns alltså både pyjamas, nattlinnen, lakan m.m. som ska svalka av kroppen och reglera temperaturen rätt då svallningarna kommer. Tyvärr var dem jag hittade lite dyra, men fungerar det så är det ju värt varenda kr och lite till.

Fuktavledande lakansätt (underlakan, Kingsize påslakan, 2 örngott).  Speciellt utvecklade för klimakteriebesvär. Underlakanet består exempelvis av tre olika textillager som snabbt leder bort fukt.Speciellt utvecklade sovkläder, klimakteriepyjamas, för värmevallningar som håller kroppen sval och avleder fukt.
Top, T-shirt, byxor i vitt, brunt och med mönster i storlekarna small, medium, large, x-large.

Självhäftande pads som sätts fast på insidan av kläder i armhålan och absorberar fukt och doft.  Skyddar kläder mot fläckar.

Kudde av specialskum som aktiveras genom att fyllas med vatten. Kudden är sval (inte kall), torr och mjuk.
Just sakerna ovan är saker jag verkligen skulle vilja testa, vore ju toppen om det fungerar. Är det någon av Er som testat detta eller liknande produkter? Skulle vara intressant att höra från folk som testat innan man beställer något. Just dessa saker kommer från sidan
Naturligaalternativ.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.