Tävla i vårt forum och vinn fina priser

Åre Continental Inn

Vi firar vårt nylanserade forum genom att lotta ut en weekend för två personer på Åre Continental Inn samt fina väskor från Krusell bland alla som skriver ett inlägg i maj!

För att vara med i tävlingen behöver du endast skriva ett inlägg i vårt forum för kvinnor. Vi kontaktar vinnaren per e-post under juni månad. Var med och tävla redan nu!

Till forumet >>

FÖRSTA PRIS

Åre Continental Inn lottar ut en weekend för två personer alla som skriver i Kvinnolivs nya forum i maj. Vinsten består av två dygns boende i dubbelrum med frukost samt fri tillgång till Sport Club med pooler, gym och bastu. Presentkortet gäller tom 1 maj 2012 och vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter på hotellet.

”   Åre Continental Inn är det stora men samtidigt mysiga och personliga hotellet. Hotellet ligger 5 km öster om Åre centrum, lagom nära och samtidigt lagom långt bort från pulsen vid Åre torg. Rummen är funktionella och har sköna sängar och hotellet ligger vackert i en lugn miljö, garanterat fri från trängsel och köer. I restaurangen avnjuter man en härlig frukostbuffé varje morgon och under vintersäsongen ingår även middagsbuffé i vistelsen. Entré till Sport Club med pooler, gym och bastu ingår alltid i vistelsen. Hotellet har även en Spa-avdelning där man kan njuta av massage och andra Spa-behandlingar. För barnen finns förutom poolavdelningen även  lekrum, lekplats, pulkabacke och en bio där barnen själva väljer film. Hotellet Under vintersäsongen avgår skidbussar direkt från hotellet till backarna. Det finns även en skiduthyrning intill hotelletANDRA OCH TREDJE PRIS

Laptopväskor av högsta kvalité från Krusell med matchand mobilväska.Var med och tävla redan nu genom att skriva ett inlägg i vårt forum här!
Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.