Tiden

Medveten närvaro i västkustvind

Reflekterar över varför jag inte tar mig tid att skriva på bloggen så ofta som jag förutsatt mig. Det är intressanta reflektioner. Har kommit fram till att det dels är en prioriteringssak, som allting. När det är mycket med annat får det helt enkelt vänta. Min mindfulnessträning gör det lättare för mig att prioritera. Och då går en del uppdrag före andra.

I förra veckan var det mycket med uppdrag inom mindfulness. De fick högre prioritet. Min kollega Lotta och jag höll en mindful salong på en ideell organisation. Uppskattat enligt den feed back och känsla vi fick. Härligt och roligt att genomföra. Och viktigt. 

I helgen föreläste jag för en sparbank på konferens på västkusten. Mycket uppskattat från ledning, arrangör och medarbetare. Fantastiskt roligt och värdefullt för mig. På alla plan. Jag känner att jag bidrar med något viktigt. Mindfulness kan alla ta till sig, på sitt sätt. Mindfulness är en oerhörd tillgång för många i vår splittrade tid. Mindfulness förändrar hjärnan så att det blir lättare att se saker som de är, att bevara sitt lugn trots det som är som det är och att må bättre. På riktigt. Inte som påklistrad glättighetsattityd utan faktiskt, på riktigt.

 Tack alla uppdragsgivare som hjälper mig att sprida mindulness till många!
/Anneli

PS. En annan sak jag har blivit medveten om är hur roligt det är att få respons här och att det ökar mitt engagemang för att skriva. Så hör gärna av dig! Det är mer intressant att skriva till läsare än att skriva ut i tomma intet… DS.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.