Trött, trött och tröttast

Jag känner inte igen mig själv längre rent fysiskt eller psykiskt för den delen. Jag är bara trött, trött och åter trött. Spelar ingen roll om jag sover 24 timmar eller 5 timmar så är jag lika trött ändå. Och jag kan somna sittande om jag bara får 30 sekunder lugn och ro runt mig så sover jag sen, det är inte normalt. Och värken har bjudit in sig själv på heltid igen, van att ha värk hela tiden i magen, men den värken är ganska lugn värk, men nu lever det om i mina äggstockar ordentligt, och ryggen håller på att gå av. Känner mig som en riktigt klago kärring senaste veckorna.

Jag har kommit fram till ett beslut som är otroligt viktigt och svårt för mig. Jag har nu jobbat heltid ca 3 år i streck, för vara exakt 3 år igår 😉 Och min kropp verkar klara det 1 år i taget sen faller den ihop för behöva vila upp sig någon månad sen redo för köra ett år till. Och nu är jag där kroppen inte vill vara med längre. Så därför har jag bestämt mig för efter sommaren gå ner i tid, från heltid till några procent mindre. Drömmen är att bara behöver jobba 50, 60 % men skulle aldrig kunna försörja mig på det tyvärr, och inte som läget är nu då min man inte har någon inkomst än. Men att gå ner i tid har jag bestämt mig för till hundra nu iaf. det är något jag tänkt på under alla dessa år jag jobbat heltid nu, att jag kommer inte klara alla lyft och allt som det innebär med att vara personlig assistent, men har alltid lycktas andra övertala mig till heltid ändå. Men nu har jag slagit av öronen för andras prat, för min kropp skriker att den inte orkar eller vill mer nu.

Så funderar på att eventuellt gå till doktorn för sjukskrivning 50 % ett tag, men gå till doktorn brukar ta tid för mig att komma till. Så måste nog låta tanken få växa till sig lite mer först, för är rädd för bli avvisad som jag blev förra sommaren då jag mådde som värst och inte orkade mer, bokstavligen. Då läkaren nonchalera mig och bara skicka hem mig med rådet att prata, sen några veckor senare fick jag diagnosen depression som hon absolut sa att jag inte hade. Men nu är det som tur helg så slipper fundera på läkarbesök just nu. Nu är det bara att försöka överleva dem 3 dagar med 24 timmar arbete som är kvar sammanlagt innan jag har EN ledig dag.. Och den lediga dagen ska jag ta spruta så då kommer jag ligga med mer värk ändå.

Blir bara en massa negativt här, så ska försöka hitta lite energi så jag kan hålla mig vaken till 20.00 iaf innan jag kan hoppa i säng för klockan ringer tidigt imorgon bitti för jobb igen.. Har egentligen så mycket jag vill skriva om här, brukar ibland eller ganska ofta skriva hela inlägg i huvudet som jag sen tänker jag ska skriva ner här, men då jag väl kommer hem från jobbet har den lilla luft och energi jag har gått ur mig, och då kommer det ist bara en massa sånt här negativt. Men ska försöka göra ett nytt försök imorgon lördag, för då slutar jag 15.00 istället för 16 som jag annars alltid gör. På något konstigt vis är den där timmen betydelsefull.

Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.