Vårinspirerande kurser!

Är du en av de kvinnor som har fått mer tid över att ta hand om dina egna intressen efter att barnen flyttat ut och karriärstempot lugnat sig? Eller så kanske du har fullt upp men är på jakt efter att prova något nytt, krydda till vardagen men vet inte riktigt med vad?

På Kurser.se kan man hitta alla möjliga inspirerande kurser inom allt från personlig utveckling, yoga och dans till hantverk, konst och språk samt även kurser som direkt vänder sig till mogna kvinnor. Hitta, jämför och inspireras av cirka 4000 kurser som hålls av större och mindre kursarrangörer i hela Sverige, allt ifrån Studieförbund till enmansföretagare och sanna entusiaster som arrangerar kurser som sidoverksamhet.

En av kurserna som vi fastnade för var ”Kvinnor kan – Systerskap”, som presenteras av  1.6 & 2.6 miljonerklubben och är ett nytänkande program i personlig utveckling där man blott är två deltagare och en coach. Tillsammans sätter man sin halvårsplan. både personliga mål som handlar om familjelivet, motion, kost, stress, sociala relationer eller yrkesrelaterade mål som att motivera andra, leda team, planera eller effektiv tidsanvändning och ser sedan till att sporra varandra till att nå dessa.

Andra roliga och inspirerande kurser för kvinnor som kan vara värda att titta närmare på är:
Seglarkurser, 2 dgr, Ta rodret, kvinna!
Rörelse / dans för kvinnor 55+
Jazzcamp för kvinnliga instrumentalister
Kreativ dans för seniorer
Italiens mat & vin – italienska i Florens 50+
Franska i Nice – språkkurs & kulturresa 50+
Senioryoga
Självförsvar för tjejer
Gå i högklackat – en kväll med High Heel School
Zumba

Lycka till!

Kurser.se är Sverige ledande söktjänst för kurser som bedrivs på fritiden. Varje månad använder 120 000 personer söktjänsten för att hitta nya kurser och fördjupa sina intressen. På kurser.se är all information samlad på ett ställe vilket gör det lättare för dig att hitta kurser som du kanske aldrig skulle ha hittat annars.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.